29 Nov 2019

Lvbet - 100% bonus up to 1500 Ft

  1. Ez a promóció csak az új kaszinó játékosokra érvényes, akik speciális promóciós hivatkozáson vagy reklámcsíkon keresztül regisztráltak.
  2. A bónusz csak az alábbi országokból regisztrált játékosok által igényelhető: Magyarország, Ausztria, Finnország, Németország, Izland, Luxemburg, Norvégia, Oroszország és az Egyesült Királyság.
  3. A bónusz összegre kipörgetési/kockáztatási feltételek vonatkoznak.
  4. A sportfogadási bónusz összegét a játékosnak 10x (tízszer) szükséges kockára tenni, mielőtt kiutalást kezdeményezhetne.
  5. A fogadások, amelyek leadhatóak egy vagy több eseményre, minimálisan, összesen 1.75-as szorzóval kell rendelkezzenek. Azon kötésben lévő szelvényekre leadott tétek, melyek szorzóinak összege nem éri el az 1.75-as határt, nem számítanak bele a kipörgetési/kockáztatási feltételekbe.
  6. Az ebből a bónuszból származó maximális, kifizethető nyeremény: 15 000 Ft. Abban az esetben, ha a nyeremény meghaladja ezt a határt, az összeg ennek megfelelően 15 000 Ft-ra lesz csökkentve és csak 15 000 Ft kerül kifizetésre.
  7. A sportfogadási ingyen bónuszból származó nyeremény kizárólag bankszámlára fizethető ki. Az első kifizetési kérelem során az LV BET csapata személyazonosságot, illetve lakcímet igazoló dokumentumokat kérhet a játékosoktól.
  8. A játékosok nem tehetik meg tétjeiket, egy adott esemény minden lehetséges kimenetelére. Ugyanazon a piacon nem lehet több kimenetelre fogadni beleértve a Kétesélyes és Ázsiai Hendikepp (+1/-1) fogadásokat is. Ha mégis ilyen fogadásokat köt a játékos, akkor az EnergyBet fenntartja a jogot a nyeremények elkobzására és a játékos számlájának azonnali bezárására.